18 de gener 2013

LA BICICLETA


Aquest és un dels primers encàrrecs d'Apricot Paper que encara tenia pendent de pujar al blog.
El Quim feia seixanta anys i ens van encarregar un regal diferent. Havia de ser representatiu dels seus darrers deu anys, i potser com a canvi important hi havia l'afició a la bicicleta. No em van donar gaires pistes més, aquelles coses que passen quan coneixes el destinatari...  Després de treballar entre esbossos i idees, aquest va ser el resultat, una aquarel·la de 50x50cm. Per descomptat la bicicleta del Quim és molt més sofisticada i de la panxeta ja no en queda ni rastre!

Éste es uno de los primeros encargos que Apricot Paper recibió y que todavía no había subido al blog.
Cuando Quim estaba a punto de cumplir sesenta años nos encargaron un regalo diferente. Tenía que ser algo representativo de sus últimos diez años, y quizás lo más relevante era su nueva afición, montar en bici. No me dieron muchas pistas más, cosas que pasan cuando conoces al destinatario de tu trabajo... Tras trabajar varias ideas y algunos bocetos, éste fue el resultado, una acuarela de 50x50cm. No hace falta decir que la bicicleta de Quim es mucho más sofisticada y que de la incipiente barriga ya no hay ni rastro!

These are some images for one of first Apricot Paper projects. Quim was turning sixty and they asked us for a different present. It's a 50x50cm watercolor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada