08 de gener 2013

ALS NUVOLS







Aquesta il·lustració va ser un regal d'aniversari.
Segur que tots aquells que compartiu o heu compartit la vostra vida amb animals us podeu fer a la idea de com és de dur el moment en que ens deixen. 
Aquests dos gatets van compartir vida amb dues persones que estimen amb bogeria els animals, i la seva pèrdua va ser un moment dur. Vaig conéixer al Chicho quan tenia dotze anys i a la Pitty uns anys més tard. Un dia la Pitty es va posar malalta i va marxar tan discreta com sempre, sense fer soroll. El Chicho va perdre la seva companya, a qui sempre esperava per menjar i protegia sense dubtar. M'havia fet gran amb ell, i feia tants anys que compartia celebracions i festes familiars al seu costat que per a mi el Chicho era immortal. Però no ho era, i un dia, després d'una llarga vida, va marxar amb la seva companya de jocs.
Així és com jo me'ls imagino, veïns de núvol i fent brillar alguna de les estrelles que veiem quan mirem al cel. I tiets, estigueu tranquils, perquè estic convençuda que el Chicho segueix cuidant a la Pitty com ho feia a casa vostra.

Ésta ilustración fue un regalo de cumpleaños.
Seguramente los que compartís o habéis compartido vuestra vida con animales, sabéis lo duro que es el momento  en que se van.
Éstos dos gatitos compartieron su vida con dos personas que aman con locura a los animales. Y cómo os podéis imaginar, su pérdida fue un golpe duro. Conocí a Chicho con doce años y a Pitty unos años más tarde. Un día Pitty enfermó y se fue tan discreta como siempre, sin hacer ruido. Chicho se quedó sin su gran compañera, a quién esperaba para comer y a quién cuidó cómo una hermana. Crecí a su lado, hacía tantos años que compartía fiestas y celebraciones con él que para mi Chicho era un gato inmortal. Pero no lo era, y un día, tras una larga vida, se fue con su gran compañera.
Así es como yo me los imagino, vecinos de nube y haciendo brillar algunas de las estrellas que vemos cuando miramos al cielo. Y tíos, podéis estar tranquilos, porqué estoy convencida que Chicho sigue cuidando a Pitty cómo lo hacía en casa.

This illustration was a birthday gift to my aunt. These two cats lived in a family who loved animals, and I saw them grow old. One day they left, and that's how I see them, keeping each other company between the stars. I'm sure these adorable cats make the stars shine.

1 comentari:

  1. Que tingueu un bon tretze, i millor que sigui a la travessa...i tot. Anton.

    ResponElimina