18 de novembre 2010

RETALLS



M'encanta obrir la porta de l'estudi i observar el resultat de la feina feta el dia abans. Quan treballo fins tard no endreço la taula, netejo els pinzells, buido els pots d'aigua i tanco la porta. L'endemà m'ho trobo, i m'agrada. Les hores de feina passen tan ràpid que sovint no sóc conscient de l'escampall d'eines que hi ha damunt la taula. Aquell desordre aparent té el seu encant. 
Estic acabant les targetes de Nadal, però com que encara no us ho puc ensenyar, aquí teniu una mostra del que hi ha a la meva llibreta d'idees i "experiments". Us presento la Mel i la Bola, les reines de la casa!

Me encanta abrir la puerta del estudio y observar el resultado del trabajo del día anterior. Cuando se hace tarde trabajando no recojo la mesa, limpio los pinceles, vacío los botes de agua y cierro la puerta. El día siguiente sigue ahí, y me gusta. Las horas de trabajo pasan tan rápido que a menudo no soy consciente del desorden y la cantidad de cosas que se acumulan encima de la mesa. Pero ese desorden aparente tiene su encanto.
Estoy acabando las felicitaciones de Navidad, pero como todavía no os lo puedo enseñar, aquí teneís una muestra de lo que hay en mi libreta de ideas y "experimentos". Os presento a Mel y Bola, las reinas de casa!


I like opening the door of my studio and having a look to the work done the day before.
When I work until late, I never put the table in order; I just clean my brushes, empty the water pots and close the door. The day after, I find everything again, and I like it! The working hours fly so fast that I do not realise the mess of tools over the table. This aparent chaos has got a lot of charm.
I am finishing the Xmas cards but I cannot show them yet. Here there are few samples of my Moleskine. These are Mel and Bola, the queens of the house!

4 comentaris:

  1. Segur que et diuen cançons
    amb el seu remuc gràcil...
    Quan arribes, tot petons !!
    Ai com surten del armari !!
    Si han quedat tota la nit
    guardant pinzells i taula
    acarona'ls desseguit
    aquests dibuixets de faula.
    .................... Anton.
    Quines preciositats tens...

    ResponElimina
  2. M'expliquen tantes coses Anton, tantes... Són les meves grans companyes de viatge, sempre hi són!
    Una abraçada Anton!

    ResponElimina
  3. Tinc ganes de veure les targetes de Nadal! I de veure a les reines de la casa, ara que ja vaig més relaxada puc passar-me un dia! :)

    ResponElimina
  4. Quan vulguis, la Mel i la Bola també t'enyoren... Un petó wapa!

    ResponElimina