01 d’octubre 2010

LIBER 2010


Llibres i més llibres... Avui he visitat el saló Liber, la 28a Fira Internacional del llibre, a la Fira de Barcelona amb molt bona companyia.
Una visita molt recomanable per conéixer editorials i establir contactes. Més la primera que la segona... Per això agraeixo l'atenció i l'amabilitat de la gent d'OQO.
Després d'unes quantes hores caminant entre els diferents expositors, he marxat amb un munt de catàlegs per revisar i targetes per endreçar. BON CAP DE SETMANA!!

Libros y más libros... Hoy he visitado el salón Liber, la 28º Feria Inernacional del libro, en la Fira de Barcelona con la mejor de las compañías.
Una visita muy recomendable para conocer editoriales y establecer contactos. Más lo primero que lo segundo... Por eso quiero agradecer la atención y la amabilidad a la gente de OQO.
Después de unas cuantas horas paseando entre los expositores, tengo un montón de catálogos para revisar y targetas por clasificar. BUEN FIN DE SEMANA!!

Books and more books... Today I visited Liber, the 28th International Book Fair at Barcelona in very good company.
It has been an interesting visit to meet publisher houses and get contacts. So I appreciate the attention and kindness of the people from OQO Editora. After several hours walking among exhibitors, I left with a lot of catalogues to watch and visit cards to put in order.
HAVE A NICE WEEKEND!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada