07 de setembre 2012

LA FADA · THE FAIRY



Fa uns mesos ens van encarregar una fada per col·locar al capçal del llit de la Ivette. La Ivette, que està a punt d'entrar a l'etapa de l'adolescència, ens va venir a visitar a l'estudi i de seguida va saber que volia una fada i que, per descomptat, havia d'anar vestida de color lila. Ens vam posar a treballar i  aquest és el resultat. La fada fa més d'un metre de llarg i s'ha imprès sobre suport rígid plastificat. Desitgem que aquesta fada l'acompanyi als seus somnis cada nit.

Hace un tiempo nos encargaron la ilustración de un hada para colocar en el cabecero de la cama de Ivette. Ivette, que está en las puertas de la adolescencia nos explicó su idea, tuvo muy claro que quería un hada y que tenía que ir vestida de color lila. Nos pusimos a trabajar y éste es el resultado. Debido a su tamaño, más de un metro de largo, el hada se imprimió sobre un soporte rígido plastificado. Deseamos que el hada le acompañe cada noche en sus sueños. 

Some images of our last project for a girl. This illustration will be placed on the wall close to her bed. I wish this fairy will be in her dreams every night.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada