22 de juny 2012

UN REGAL ORIGINAL "60 ANYS"


Dues amigues, una amistat de molts i molts anys i un aniversari. Una d'aquestes dues amigues feia seixanta anys i l'altra per sorprendre-la, ens va encarregar un regal diferent.
Ens vam posar a treballar, el client ens va deixar molt clar que havia de ser un regal diferent, relacionat amb la creativitat, ja que aquesta amiga que feia anys sap fer de tot, broda, pinta, fa patchwork i mitja, cuina com els àngels i és una gran jardinera. Una altra cosa a tenir en compte era que aquestes dues amigues comparteixen professió, són infermeres.
Amb tota aquesta informació, i després d'una pluja d'idees vam trobar "el regal", i vam començar a polir-lo.

El regal, eren molts i petits regals, dividits en quatre grups, l'art, el món sanitari, la cuina i la jardineria. Com a recipient, un moble de fusta amb quatre calaixos. 
Vam crear unes quantes peces de papereria per vertebrar el regal. Totes amb paper estampat, paper kraft i cordill rústic. La principal, un llibret amb les instruccions per anar obrint cada petit regal.
També vam preparar un àlbum amb enquadernació japonesa utilitzant el mateix paper.I un díptic que amagava una foto molt especial per aquestes dues amigues.


Un munt de peces dissenyades per l'ocasió i etiquetes. Un munt d'etiquetes, ja que cada un dels 18 petits regals, anava etiquetat amb un número i cada número tenia una petita gran història al llibret d'instruccions.

I aquest és el resultat final, el moble degudament etiquetat i dins de cada calaix tots els petits regals per celebrar aquests seixanta anys. Si us vé de gust fer un regal diferent expliqueu-nos la vostra idea, a Apricot Paper ens encanten aquests reptes i sobretot, els regals originals!
Dos amigas, una larga amistad y un cumpleaños. Una de éstas dos amigas cumplía sesenta años y la otra quería sorprenderla con un regalo original.
Se puso en contacto con nosotros y empezamos a trabajar. El cliente nos pidió algo diferente, relacionado con la creatividad, ya que su amiga sabe hacer de todo, cose, borda, pinta, hace patchwork, cocina muy bien y es una gran jardinera. Otra cosa que debíamos tener en cuenta era que éstas dos amigas comparten profesión, son enfermeras.
Con toda la información, tras una lluvia de ideas, encontramos "el regalo" y empezamos a definirlo.
El regalo eran muchos y pequeños regalos, divididos en cuatro grupos: el arte, el mundo sanitario, la cocina y la jardineria. El recipiente, un mueble de madera con cuatro cajones.
Diseñamos una serie de piezas de papelería para vertebrar el regalo. Todas con el mismo papel estampado, papel kraft y cordón rústico. La pieza principal era un pequeño libro con las instrucciones dónde se explicaba cómo y cuando abrir cada pequeño regalo.
El regalo también incluía un pequeño álbum de encuadernación japonesa para el que usamos el mismo papel.
Otra pieza era el díptico que esondía una foto muy especial para éstas dos amigas.
Troquelamos un montón de etiquetas, ya que cada uno de éstos 18 pequeños regalos iba etiquetado con un número, y cada número tenía una gran historia en el libro de instrucciones.
El resultado final, un mueble etiquetado con un montón de pequeños regalos para celebrar un cumpleaños.
Si te apetece hacer un regalo diferente explícanos tu idea, en Apricot Paper nos encantan éstos retos y sobretodo, los regalos originales.

Two friends, a long friendship and a birthday. One of them was turning sixty and the other one wanted to surprise her with a special present. The client asked us for a different present, because her friend is a very creative person. 
We bought drawers and we filled them up with objects related to all the things she can do. Also, we designed personalized stationery for the present. 
If you want a different present, explain us your idea. In Apricot Paper we love challenges and, specially, original presents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada