20 d’abril 2012

TARGETES DE BENVINGUDA · NEWBORN CARDS






Acabades de sortir del forn! Aquest és el nou producte d'Apricot Paper. Les targetes de benvinguda per nadons. A la botiga trobaràs tres models diferents, impressos en paper de 300g i amb l'interior en blanc perquè  puguis escriure la teva felicitació.
Si heu de fer un regal de benvinguda al vostre nebot, nét, cosinet, al fill del vostre millor amic... podeu acompanyar-lo amb les noves targetes.
Les targetes de benvinguda ja estàn disponibles a la botiga d'Apricot Paper.

Recién horneadas! Éste es el nuevo producto de Apricot Paper. Las tarjetas de bienvenida para bebés. Disponemos de tres modelos diferentes, todos impresos en papel blanco de 300g, con el interior en blanco para que puedas escribir tu felicitación.
Si tienes que hacer un regalo al sobrino que acaba de nacer, a tu nieto, a tu primito, o al hijo de tu mejor amigo... puedes acompañarlo con las nuevas tarjetas.
Las tarjestas de bienvenida ya están disponibles en la tienda de Apricot Paper.

This is the new product for a newborns babies. We have designed three models, printed on white paper of 300g, so you can write your message inside. The newborn cards are available now in our shop.

2 comentaris:

  1. M'encanta la postal de la cigonya.

    ResponElimina
  2. Gràcies Sònia!! A mi també m'agrada molt!! L'he penjat en l'últim raconet que em quedava al suro... Al costat d'un parell de "monades" envoltades d'ous de pasqua! :P

    ResponElimina