08 de novembre 2011

INVITACIONS DE CASAMENT

Apricot Paper us ofereix productes per celebrar la benvinguda dels més petits, invitacions per festes d'aniversari, il·lustracions per encàrrec, targetes per felicitar el Nadal i també dissenya invitacions i papereria de casament.

Avui us presentem part d'un projecte molt especial i personal. No era la primera vegada que dissenyàvem invitacions de casament, però el projecte va ser un repte. I és que treballar per un mateix, i el seu futur marit, no és fàcil. 
Les invitacions són una peça important del puzzle que vas construint quan organitzes un casament. Per què encaixi ha de seguir la idea de la festa. En el nostre cas, es tractava d'una festa feta a mà (deformació professional?), senzilla, amb pocs convidats i a casa.
Vam treballar dues il·lustracions fetes a mà, amb grafit i aquarel·la, de 40 x 40 cm. Utilitzant un fragment d'una de les il·lustracions vam fer el folre dels sobres. A la part posterior del sobre hi vam estampar el segell que vam encarregar per l'ocasió, amb els nostres noms i adreça. 
Aquest és el resultat. Apricot Paper os ofrece ideas y productos para celebrar la llegada de los más pequeños, invitaciones para fiestas de cumpleaños, ilustraciones por encargo, felicitaciones de Navidad y también diseña invitaciones y papelería de boda.

Hoy os presentamos parte de un proyecto muy especial y personal. No era la primera vez que diseñábamos invitaciones de boda, pero éste proyecto fue todo un reto. Y es que trabajar para uno mismo y su futuro marido no es fácil.
Las invitaciones son una pieza importante del puzzle que construyes cuando organizas una boda. Para que la pieza encaje debe seguir la idea de la fiesta. En nuestro caso, se trataba de una fiesta hecha a mano (deformación profesional?), sencilla, con pocos invitados y en casa.
Trabajamos en dos ilustraciones hechas a mano, grafito y acuarela, de 40 x40 cm. Utilizamos un fragmento de una de las ilustraciones para crear el forro de los sobres. En la parte posterior del sobre estampamos el sello que encargamos para la ocasión, con nuestros nombres y dirección.
Éste es el resultado.
<
Ben aviat us ensenyarem la resta de paperería que vam dissenyar, la decoració de la festa...
Prontos os mostraremos el resto de la papelería que diseñamos, la decoración de la fiesta...


Apricot Paper offers ideas and products to celebrate births, invitations for birthday parties, illustrations, Xmas cards and also design invitations and stationery for weddings. 
This time, we designed two handmade illustrations with pencils and watercolors, of 40x40 cm. With a part of one of those illustrations, we made the liners of the envelopes. On the back, we stamped the names and direction. This is the result.  

2 comentaris:

  1. Molt, molt i molt boniques aquestes invitacions de casament!

    ResponElimina
  2. Gràcies Aina!!! És difícil treballar per un mateix, però estem molt satisfets amb el resultat!!!

    ResponElimina