29 d’abril 2011

JOC DE L'OCA · JUEGO DE LA OCA



Fa uns dies us vaig ensenyar un trosset d'aquest projecte, un joc de l'oca personalitzat. Em van encarregar un joc de l'oca per algú molt aficionat a organitzar calçotades que celebrava 50 anys. El taulell combina fotografies de la protagonista i caselles il·lustrades com les que podeu veure a les imatges.
Tractant-se d'un regal d'aniversari personalitzat vam substituir la casella de la "fonda" per la de la "calçotada" i vam eliminar la de la "mort" per crear la de "collir calçots". El taulell va acompanyat d'unes noves instruccions personalitzades.
Espero que la protagonista del joc disfruti de llargues partides!

Hace unos días os mostré un trocito de éste proyecto, un juego de la oca personalizado. Me encargaron un juego de la oca para alguien muy aficionado a organizar "calçotades" que celebraba su 50 cumpleaños. El tablero combina fotografías de la protagonista y casillas ilustradas como las que podéis ver arriba. Como se trataba de un regalo de cumpleaños personalizado substituimos algunas casillas como la de la "posada" por la de la "calçotada". También eliminamos la casilla de la "muerte" y creamos la de "recoger calçots".
El tablero va acompañado de unas nuevas instrucciones personalizadas. Deseo que la protagonista del juego disfrute de largas partidas!

2 comentaris:

  1. Crec que és un regal mooolt original i sobretot, personalitzat i únic!!!
    i els dibuixos són una monada!!!!
    Maria

    ResponElimina
  2. Aquest joc, els dibuixos i el colorit són d'alló més original. M'agraden molt!!!
    LDM

    ResponElimina