20 d’abril 2012

TARGETES DE BENVINGUDA · NEWBORN CARDS






Acabades de sortir del forn! Aquest és el nou producte d'Apricot Paper. Les targetes de benvinguda per nadons. A la botiga trobaràs tres models diferents, impressos en paper de 300g i amb l'interior en blanc perquè  puguis escriure la teva felicitació.
Si heu de fer un regal de benvinguda al vostre nebot, nét, cosinet, al fill del vostre millor amic... podeu acompanyar-lo amb les noves targetes.
Les targetes de benvinguda ja estàn disponibles a la botiga d'Apricot Paper.

Recién horneadas! Éste es el nuevo producto de Apricot Paper. Las tarjetas de bienvenida para bebés. Disponemos de tres modelos diferentes, todos impresos en papel blanco de 300g, con el interior en blanco para que puedas escribir tu felicitación.
Si tienes que hacer un regalo al sobrino que acaba de nacer, a tu nieto, a tu primito, o al hijo de tu mejor amigo... puedes acompañarlo con las nuevas tarjetas.
Las tarjestas de bienvenida ya están disponibles en la tienda de Apricot Paper.

This is the new product for a newborns babies. We have designed three models, printed on white paper of 300g, so you can write your message inside. The newborn cards are available now in our shop.

13 d’abril 2012

NOVETATS


Tenim un producte nou per dir "hola" als nadons. La setmana vinent trobaràs tota la informació sobre aquest nou producte al blog. No t'ho perdis!!! Bon cap de setmana!

Tenemos un producto nuevo para dar la bienvenida a los recién nacidos. La semana que viene te contamos todas las novedades en el blog. No te lo pierdas!!!! Feliz fin de semana!

We have a new product for a newborns. Have a wonderful weekend!!



10 d’abril 2012

REGAL DE BENVINGUDA PER UNA BESSONADA · GIFT FOR A NEWBORN TWINS








Ens van fer aquest encàrrec per donar la benvinguda a dos bessons que acaben d'arribar al món. En Pol i la Queralt. El model 7000 té dues variants, el 7001(nen) i el 7002 (nena), on només canvien els colors. Però en aquest cas, al tractar-se d'uns bessons, vam introduir algun canvi més per evitar que fóssin idèntics. I al M-7002 vam modificar els personatges de conte, els porquets de l'espatlla per les cabretes, la Caputxeta per la Rínxols d'or, el porquet de la cuixa per la Rateta presumida i el Pinotxo per una altra de les Set cabretes. Benvinguts petits!

Nos hicieron éste encargo como regalo de bienvenida para dos gemelos que acaban de llegar al mundo. Pol y Queralt. El modelo 7000 tiene dos variantes, el 7001 (niño) y el 7002 (niña), dónde sólo cambian los colores. Pero en ésta ocasión, al tratarse de gemelos, introdujimos otros cambios para evitar que fueran idénticos. Así que en el M-7002 cambiamos los personajes de cuento, los cerditos del hombro por las cabritas,  a Caperucita por Ricitos de oro, el cerdito de la pierna por la Ratita presumida, y a Pinocho por otra de las Sieta cabritas. Bienvenidos peques!

This is a gift for a newborn twins. The babies are Pol and Queralt. The M-7001 and 7002 are available in Apricot Shop.

05 d’abril 2012

BONA PASQUA · HAPPY EASTER


Marxem de vacances, tornem dimarts vinent amb nous projectes. Disfruteu d'aquests dies, de la Mona, dels fillols i del sol (si surt...). MOLT BONA PASQUA!!!

Nos vamos de vacaciones, pero volvemos el próximo Martes con nuevos proyectos. Disfrutad de éstos días, de la Mona, de los ahijados y del sol (si sale, claro...). FELIZ PASCUA!!

I hope you enjoy your holidays. See you the next Tuesday. HAPPY EASTER!!